Pantebrevslån

Et pantebrevslån er et lån, du optager i din faste ejendom. Du skal have en friværdi, du kan frigøre pengene i, eller du skal være heldig i forbindelse med købet af en ny lejlighed, at du får lov til at bruge et pantebrevslån til at erlægge betalingen.

Et realkreditlån og boliglån er hvordan de fleste danskere køber deres bolig. Realkreditlånet optages til cirka 3 % i rente, mens boliglånet koster tre til fire gange så meget.

Et pantebrevslån er et alternativ hertil. Her udstedes et pantebrev i ejendommen, som et finansieringsinstitut køber mod til gengæld at erlægge penge her og nu. Derved for långiver sikkerhed i den faste ejendom, mens låntager får penge her og nu.

Et pantebrevslån er en udmærket mulighed, såfremt du har friværdi i din lejlighed og du ønsker at frigøre denne friværdi til forbrug, investering eller tredje.

Du har mulighed for at ansøge om et pantebrevslån på Pantebrevslån.dk – her kan du få et gratis tilbud på et lån, såfremt du opfylder kravene. Kravene er i store træk, at du skal være solvent, og at det skal være muligt for långiver at modtage pant i din ejendom.

Som alternativ, hvis du vil frigøre friværdien i dit hjem, bør overvejes et almindeligt lån i banken. Det varierer typisk, hvor det er muligt at få den bedste rente. Tag derfor kontakt til dit realkreditinstitut for at finde ud af, hvor din bedste mulighed består.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *