3 tips til at komme i gang med ejendomsinvestering

Der er mange danskere, der overvejer at investere deres penge i en ejendom, for at leje den ud, og tjene penge på den måde. Desværre er der også mange, der har svært ved at komme i gang, da der er mange ting at overveje og man samtidig skal finde den rigtige bolig at investere i. Vi har derfor samlet 3 tips til at komme i gang med ejendomsinvestering her.

Invester uden for de store byer

De fleste foretrækker at investere i boliger i de store byer, hvor boligmarkedet stormer fremad. Fordelen ved de store byer som København, Århus og Odense er at du altid kan leje din bolig ud, fordi der i stigende grad er mangel på boliger.

Men i de store byer, kan det også være sværere at finde lejligheder, som du kan købe, og så er de samtidig dyrere. Du kan derfor overveje at investere i boliger, der ligger i nogle af minde byer.

Hvis du vælger at kigge efter boliger i byer som Nyborg, Korsør eller Aabenraa kan du finde langt billigere boliger end de største byer. Og du kan nemt leje boliger ud i de mindre byer, til en god leje som sikrer at du kan tjene penge på investeringen.

Når du investerer i de lidt mindre byer, kan du nemmere finde en bolig at investere i, til bedre priser end i hovedstaden. Det kræver derfor hellere ikke lige så mange penge at lave ejendomsinvestering, og du kan på den måde nemmere komme i gang.

 

Tag kontakt til ejendomsmæglere

Når du kigger efter bolig til at investere i kan du med fordel tage kontakt til ejendomsmæglere i de områder, som du gerne vil finde en bolig i. Du kan fortælle ejendomsmægleren om dine planer, og bede dem om at tage kontakt til dig, hvis de får noget du kunne være interesseret i.

Du kan med fordel have styr på hvilke kriterier du har for boliger, fx pris, størrelse og afstand til midten af byen. På den måde, er du sikker på kun at blive kontaktet, hvis de har noget som passer til det, som du leder efter.

Når du er i kontakt med ejendomsmæglerens ser du ikke kun de boliger, som du selv kigger efter, men du får nogle boliger direkte fra ejendomsmægleren. Så er du sikret, at du ser alle de mulige boliger der er at investere i.

Få hjælp til at lave lejekontrakten

Når du har købt en bolig og fundet en lejer, skal du have lavet en lejekontrakt. Lejekontrakten er enormt vigtig, da det er her du har en klar aftale med lejer om regler og husleje.

Det er derfor også vigtigt at lave en god lejekontrakt, men med mindre du er uddannet jurist, kan det godt være svært at lave lejekontrakten selv. Men du kan finde mange eksempler på lejekontrakter online og på denne hjemmeside, kan du lave en digital lejekontrakt, og på den måde undgå fejl.