De 2 bedste investeringer alle nye iværksættere burde lave

Som en nystartet iværksætter skal du være forberedt på at tage chancer. Du har sagt ’farvel’ til den faste lønseddel og forvandlet dine personlige finanser til virksomhedens finanser. Men ikke alt behøver at være en risiko. Som iværksætter er der en række investeringer, som du kan lave, der generelt betyder bedre større vækstpotentiale og øget produktivitet. Her er de 2 bedste investeringer, som alle nye iværksættere burde lave.

1.      En digital markedsføringsstrategi

Uanset forretningen så har du brug for at få din service eller dit produkt markedsført. Som en nystartet iværksætter, så skal du ikke spilde dine dyrebare penge på busreklamer eller flyers. Her ved du nemlig ikke hvad du får for dine penge – eller hvad der er din return on investment. Du kan hvert fald ikke måle den.

Du burde derfor investere dine marketing kroner på digital annoncering, der giver målbare resultater. Når hver en øre tæller i en nystartet virksomhed, så er det essentielt at kunne måle resultaterne, så du ved hvordan pengene går rundt. Du skal have fokus på data og kunderejsen, og via forskellige tools som Google Analytics og Facebook Business Manager, så bliver dette også gjort let og billigt.

Digital markedsføring har også en lavere indgangsbarriere, da du ikke behøver at lave den store investering i starten. Du kan tværtimod smide lidt i din annoncering, teste af hvad der virker og så smide flere penge i de kampagner. Målbare resultater er en af de bedste investeringer en ny iværksætter kan lave.

2.      Et produktivt arbejdsmiljø

Det rum vi begår os i, har en kæmpe indflydelse på vores daglige motivation og produktivitet. Arbejder du i øjeblikket i dit personlige hjem, så vil du uundgåeligt blive udsat for et hav af distraktioner, som vil påvirke din virksomheds produktivitet. Det kan være alt for let, at sige ’ja tak’ til ekstra frokost eller en ”kort” fjernsynspause, når man arbejder i bekvemmet af sit eget hjem. Derfor er en af de bedste investeringer, du kan lave, som en nystartet iværksætter, er et kontor eller en anden form for ekstern arbejdsmiljø.

Det at have et decideret sted, at gå hen og arbejde, har en positiv psykisk indflydelse på din produktivitet. Et kontor fortæller iværksætterens hjerne, at det er her jeg arbejder, og når jeg går hjem, så kan jeg holde fri. Selvom der sjældent bliver holdt fri som ny iværksætter.

Du skal dog være forberedt, at en investering i et kontor er sjældent blot en investering i et kontor. Hvis du ønsker, at forblive fokuseret og produktiv i mange timer, så er det vigtigt, at du sidder behageligt og samtidig er indrettet alsidigt. Det kan være hårdt, at sidde på samme måde i mange timer. Der skal derfor også investeres i kontormøbler og andre artikler, der vil hjælpe dit daglige arbejde. Alfa Omega tilbyder spændende valgmuligheder til kontormøbler – Alternative hæve-sænke borde og laboratoriestole kan give dit kontor et frisk pust og gøre det mere alsidigt. Mulighederne er mange. Det vigtigste er, at dit kontor bær din personlighed og er organiseret, så du føler dig hjemme og opnår din maksimale produktivitet.