Flyt samme med og oplev verdenen

Hvis du skal flytte, så er der flere muligheder for flytning, du kan leje en lejlighed, købe en andelsbolig eller købe en ejerlejlighed. Den billigste løsning er at dele en leje lejlighed med andre, her deler man alle omkostningerne forbundet med lejlighed, med de andre som bor der. Derfor kan man sige, man får meget mere lejlighed for pengene. Det er klart, når man deles om lejligheden, så har man den ikke selv, men til gengæld har man mere plads og flere ting.

Læs herunder hvilke fordele der er ved at bo sammen med roomies, og hvordan man kan få skabt et tættere bånd til de nye roomies.

Nye roomies

Dertil er det også hyggeligst at flytte i en større lejlighed med roomies. Hvis du ikke har råd til et depositum, så er der flere steder man kan låne til det. Det kan være en lejlighed, hvor I er to personer, du kan også dele en større lejlighed med to andre roomies, så i får en større lejlighed og et større fællesskab. Du kan også finde en stor og dyr lejlighed, hvor I er fire personer i alt, så du deler den store lejlighed med tre andre. Hvis det er en person du flytter ind med, eller hvis det er tre personer du flytter sammen med, så er det hyggeligt at bo sammen med andre, specielt hvis du lige er flyttet til en ny by og ikke kender så mange. Når man bor sammen med andre, så er der næsten altid nogle, man kan ses med, hvis man ikke føler for at tage ud. Hvis man bor sammen med andre, så kan man også møde nogle nye mennesker ved, at tage med til sine nye roomies venners fester. Din roomies og dig kan se en film sammen en gang i mellem, hvor I kan lave nogle popcorn sammen. Du kan finde den eller de roomies, som du gerne vil dele lejlighed med og spise popcorn med på Findroommate.dk.    

Når du har fundet dig en roomie, så kan I tage på ferie for at få skabt et tættere bånd.

New York venner

Når du har fundet dig en roomie, så kan I vælge at tage til New York. New York er the big apple. Det er her der sker mange ting. I kan derfor se mange forskellige ting i New York, og I kan shoppe i alle de store butikker eller finde mange vintagebutikker og gå på jagt i deres guld. Her kan I tage en løbetur i centralpark, hvor i måske kan spotte et egern og se mange rabbiner gå tur i pakken i weekenderne. I kan bruge en eftermiddag på, at se de lokale spille baseball. I kan også gå en tur på Brooklyn bridge over til Manhattan, eller tage ud og se frihedsgudinden. I kan også bare nyde en omgang pandekager på en dinner i byen på alle tidspunkter af døgnet.  

Budapest?

Vil I gerne have en billig og forholdsvis kort rejse, så er der to ting der er gældende, når I leder efter en billig ferie, i kan tage på sammen. Det ene er at du er i god tid. Hvis du er i god tid, kan du få billigere flybilletter, du kan for eksempel komme til Budapest med fly for 126 kr., hvis du er ude i god tid. Den anden ting som gør sig gældende for at få en billig ferie, er at tage til billige lande. Derfor kan man med fordel droppe de dyre klassiske destinationer så som Milano, Hamborg eller Malaga, er forholdsvis dyre destinationer at opholde sig i, både med hoteller og spisning generelt. Der er dog billigere alternativer, der er den nye populære destination Budapest.