Er et stabilt internet en god investering

stabilt internet

Hvordan finder man en udbyder, som opfylder alle de behov og ønsker man har til sit internet? – Det kan være svært, og særligt når også økonomien spiller ind.

Mange af os betaler alt for meget for et produkt vi sjældent udnytter til fulde. Vi hjælper dig derfor med at vælge det internet der opfylder dine behov, så du ikke betaler for noget du ikke bruger.

Vælg den rigtige hastighed

Når du skal vælge din hastighed, er der mange faktorer der spiller ind. Du skal nemlig vurdere hvor mange der i din husstand benytter sig af det, din personlige økonomi og hvad du skal bruge det til. Du har mulighed for at se hvad du har brug for hjemme i din bolig her.

Hvad du bruger det til, kan hurtigt have stor betydning for hvilken hastighed du skal have. Hvis du er studerende, og kun skal bruge det til studierelevant arbejde, kan du sagtens nøjes med en lavere hastighed, fremfor hvis du er ”gamer”.

Når du spiller online, er din internetstabilitet, download- og upload hastighed alt afgørende for hvordan du performer. Det mindste udsving på dit trådløse internet kan have store konsekvenser for resten af dit online spil. Det er derfor vigtigt du vælger en udbyder, der kan tilbyde dig de bedste muligheder for et stabilt internet.

Hvilken type internet kan du få?

Inden du vælger din udbyder, så kontroller hvilken type internet du har mulighed for at modtage.  Mulighederne er mange for dig som ønsker internet, og det er derfor vigtigt du finder alle de muligheder du kan få.

Du kan modtage din internetforbindelse igennem telefonstik, kabel tv, fibernet, usb modem eller simkort. Hvilken type du er som person, angiver typisk hvad du skal bruge.

Hvis du er gamer, anbefaler vi, at du enten tager brug af bredbånd igennem telefonstik eller kabel tv. Netop disse to kan bestilles til en fornuftig pris, og har en stabil forbindelse. Ydermere vil du sjældent opleve ”lag” igennem dit online spil. Lag er en betegnelse af et spil der hakker grundet et lavt download og upload hastighed.

Når du er hjemme, sidder man sjældent samme sted, hvilket også er grunden til mange af os benytter os af en router i hjemmet. Med en Router, har du mulighed for at benytte dig af wifi i hele hjemmet. Din router bliver opkoblet sammen med dit telefonstik eller kabel tv, og gør muligt at modtage en hurtigere hastighed end ved brug af en mobil router.

En mobil router fungerer sådan, at du indsætter et simkort og tilfører strøm til den. Fordelen ved denne er, at du har mulighed for at tage den med på farten, det eneste du skal bruge, er strøm når du benytter dig af den.