Gør din bolig klar til fremvisninger med disse tips

Når du skal sælge en bolig er fremvisninger et afgørende punkt, hvis du gerne vil sælge din bolig til den bedste mulige pris. Fremvisninger er din mulighed for at vise at din bolig er netop det, som de eventuelle købere leder efter. Men for at vise at din bolig er den perfekte bolig, er det afgørende at du har gjort din bolig klar til fremvisninger, som du kan læse mere om i denne artikel.

Ryd op og organiser boligen

Det første du skal gøre, og som du sikkert allerede har været i gang med, er at rydde op i hele boligen. Det er vigtigt, at der ikke flyder ting rundt omkring i boligen, for at skabe et godt indtryk af din bolig.

Du skal derfor først og fremmest fjerne almindeligt rod af ting der skal lægges på plads. Når du har gjort det er næste skridt at tænke over om du har mange ting stående fremme, som kan virke overvældende for personer der kommer og kigger på boligen.

Det kan fx være hvis du har mange nips ting der står rundt omkring. Det kan godt være at nips ting ikke virker som rod for dig, men hvis du fx har en hylde der er fyldt med ting, kan det godt virke rodet for andre, og det er vigtigt at overveje, når din bolig skal gøres klar til fremvisninger.

Når du går boligen efter kan du fx sørge for at håndklæderne er stablet ekstra flot og måske pakke et par ting ned i kasser, så boligen virker overskuelig. Hvis du mangler at par flotte håndklæder til at pynte i din bolig, kan du finde et stort udvalg af flotte håndklæder fra Georg Jensen Damask ved at klikke her.

 

Lav hovedrengøring

Når du har ryddet op og organiseret de forskellige hylder i boligen er det tid til en hovedrengøring. Her er et vigtigt at komme ned i alle kroge, for at gøre din bolig flot til fremvisningerne.

De potentielle købere der er ude at kigge på din bolig, vil sikkert kigge rundt i krogene for at se om boligen er i god stand og derfor er det vigtigt at der er rent over det hele.

Det er også en god idé at pudse vinduerne inden fremvisningerne, da vinduerne spiller en stor rolle for det samlede indtryk af boligen.

 

Skab et godt førstehåndsindtryk

Det sidste du skal sørge for, når du skal gøre din bolig klar til fremvisninger er at skabe et godt førstehåndsindtryk når folk ankommer til din bolig. Det er fx vigtigt at boligen udefra ser præsentabel ud, så det første indtryk af boligen er et godt indtryk.

Det første indtryk er som regel det vi husker bedst, og derfor gælder det om at skabe et godt førstehåndsindtryk.

Du kan fx sørge for at have et par blomster stående foran døren og gøre lidt ekstra ud af entreen, for at der er så pænt som muligt.