Taber din virksomhed penge på udenlandsoverførsler?

Bankerne har over de sidste år sat gebyrerne op på udenlands overførsler. Det betyder alt for mange virksomheder taber unødige penge. Hvis du ejer en virksomhed der handler med udlandet, er dette et sted du meget let kan skabe en bedre omsætning uden noget ekstra arbejde. I denne artikel vil du lærer om hvordan du kan spare 50% af dine gebyrer væk.

Bankerne tjener styrtende på dit hårde arbejde

Gebyrerne er steget over de sidste år, hvilket kombineret med at kurserne også er steget betyder, at virksomheders udgifter er steget i samme rate. Eftersom at de fleste virksomheder i et eller andet omfang opererer i udlandet, er de fleste berørt af stigninger i gebyrer og kurser. Men når der er et stort tomrum i markedet til forbedringer, betyder det oftest at der er plads til et nyt selskab.

 

Få automatisk de bedste priser

Firmaet November First er muligvis firmaet der kan fylde dette tomrum. De finder automatisk de laveste gebyrer og vekselkurser til dig på dine internationale betalinger, hvilket gør at du i mange tilfælde kan halvere dine udgifter. Hvis en virksomhed der vært år overføre tusinder eller millioner kroner mellem forskellige lande, kan spare en stor del af udgifterne væk vil det tydeligt kunne ses på bundlinjen i sidste ende

 

Casestudy: Virksomhed der sælger rengøringsartikler

Lad os tage udgangspunkt i en virksomhed, der sælger forskellige rengøringsartikler og som årligt omsætter for 30 mio. kr. Deres primære salg foregår i Danmark men de køber deres produkter ind fra deres leverandør i Italien. De køber hvert år ind for 20 mio. kr., som bliver betalt i euro. November First siger at en halvering at udgifterne til overførslen vil føre til en besparelse på 2 kr. cirka pr 1000 kr. der bliver overført.

Hvis man går ind og halvere deres udgifter ved overførslerne til deres leverandør vil det betyde en årlig besparelse på 40.000 kr. årligt uden noget ekstra arbejde.

I en virksomhed hvor bruttoavancen på en gulvskraber ikke er særlig stor, er dette en mærkbar besparelse i årets resultat.

 

Gratis overførsler med det samme

Et alternativ til bankoverførslerne er at bruge digital valuta, som Bitcoin. Det er de færreste der har prøvet at betale med bitcoins før, men der er fordele ved den digitale valuta. Da der ikke er nogen banker, som administrere Bitcoin betyder det at overførslerne sker med det samme uden gebyrer eller vekselkurser. I løbet af de seneste år er brugen af Bitcoin blevet mere accepteret i visse kredse, men det er stadig et mindretal der bruger valutaen. I en fremtid hvor at det bliver mere accepteret at overføre i Bitcoin, vil det betyde at man ikke vil have problemer med gebyrer, kurser og andre problemer. Der er verden dog ikke endnu. Der er i løbet af de næste og stadig brug for bankerne til at overføre penge. Her er tjenester som November First en stor hjælp og vil fortsætte med at være det.

 

Uvidenhed fører til de høje priser

Bankerne har levet på den meget svage konkurrence ved internationale overførsler, men det ændre sig når der kommer større fokus på emnet.  De nye løsninger der kommer frem som November First eller Bitcoin, øger konkurrencen på markedet hvilket er med til at sænke priserne. Det bedste du kan gøre for din virksomhed og samfundet, er altså at vælge den bedst mulige løsning, hvilket øger konkurrencen.