Tre måder din virksomhed kan spare penge online

I dag er størstedelen af virksomhederne tilstede online, og tendensen til online tilstedeværelse er stigende.

Den primære årsag til virksomheders valg af at skabe en online identitet, beror i den ændrede forbrugeradfærd og den stigende brug af internettet bl.a. via smartphones.

Dog er der, udover at kunne nå ud til forbrugerne, også mange økonomiske fordele ved at befinde sig online som virksomhed.

Internettet byder nemlig på mange muligheder hvorpå du kan spare penge i din daglige virksomhedsdrift, hvoraf tre er foreslået nedenfor.


1. Online marketing

Online marketing er en stigende tendens, som bruges af mange virksomheder, og med god grund.

Online marketing spænder bredt, og indeholder alt fra markedsføring via hjemmeside til markedsføring på sociale medier. Det er et fordelagtigt medie at bruge til at nå ud til forbrugere, idet man kan nå ud til en bred målgruppe ved hjælp af et enkelt medie.

Det vil også sige, at i stedet for at bruge mange penge på at målrette sin markedsføring til hver enkelt målgruppe og medie, kan man ved hjælp af online marketing spare en del penge på at benytte ét medie og samtidig nå ud til en langt bredere målgruppe.

2. Online revisorprogram

En revisor har altid været essentiel for en virksomhed, primært på grund af manglende viden eller overskud til at håndtere regnskabet.

Dog er der i dag mange online løsninger, som gør det nemt for dig selv at styre dit regnskab, eksempelvis dinero.dk, der udbyder et nemt revisorprogram.

På denne måde kan man spare den store revisorudgift, og samtidig selv få et indblik i regnskabet.

3. Online butik

Mange virksomheder er i dag både i fysiske butikker og tilstede med online webshops, men hvis man udbyder et nicheprodukt eller en service der kan udbyder online, er det fordelagtigt at afskaffe den fysiske butik og i stedet kun have en webshop.

En virksomhed der har stor succes med dette er bettercollective.dk, der udbyder online spil som alternativ til fysiske kasinoer, og udbyder bl.a. spillet Fairy Gate Online Spilleautomat.

På denne måde sparer man mange udgifter, spændende fra kontorleje til medarbejderløn og alt derimellem.