3 kurser, der kan give dig job i morgen

Som ledig i Danmark er der ringe udsigter til at få et job i den nærmeste fremtid. Ledigheden har været stabil i et stykke tid, og undersøgelser viser gang på gang, at det er dem, der i forvejen har et job, der har nemmest ved at finde et nyt.

Det er ikke fair – men det er den realitet, de danske ledige slås med.

Hvis du som ledig er medlem af en a-kasse, inde i din første ledighedsperiode og samtidigt er over 25 år kan du have krav på en såkaldt 6 ugers selvvalgt uddannelse.

Følger du linket herover vil du komme til en side, der udbyder netop sådanne kurser.

Jeg har herunder udvalgt 3 kurser især, jeg tænker kan være interessant for dem, der gerne vil i beskæftigelse nu:

Online markedsføring

Du kan ikke blive uddannet på de danske universiteter i online markedsføring. Derfor er det også så meget mere attraktivt at blive det. Når der er få personer, der bliver uddannet i online markedsføring, er de få der slipper igennem så meget mere attraktive for de danske virksomheder.

Du kommer til at blive undervist i bl.a. søgemaskineoptimering, PPC-annoncering, brug af nyhedsbreve, salg ved hjælp af de sociale medier og mange andre interessante ting.

Alle sammen hjælper dig med at blive et værdifuldt asset for enhver dansk virksomhed, der tager deres tilstedeværelse online seriøst.

Regnskab

Et meget brugbart felt er regnskab. Hvis vi skal tale om én alsidig evne, der stiller dig i stand til at overtage en lang række administrative stillinger, er det regnskab.

Du kommer til at kunne indgå i en virksomheds økonomafdeling og sidde og afstemme moms, betale løn, beregne A- og B-skat og så videre.

Har du flair for tal er dette regnskabskursus den rette vej at gå.

Iværksætteri

Er det ikke tal, men produktudvikling og salg, du har flair for, er det måske iværksætterikurset, du skal have fat på.

Her lærer du at starte en virksomhed, at strukturere din tid, at lave en forretningsplan og at sælge dine ydelser.

Du bliver med andre ord sat i stand til at gå ud og starte en virksomhed, kalde dig både direktør og iværksætter og måske ende med at skabe noget stort.

Du skal bare vælge.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *