Derfor er online fakturering en god ide

Noget der kan spare meget tid og arbejde i en virksomhed er at gøre jeres fakturering online.

Det er meget enkelt at lave online fakturaer og kræver ingen tid. Du er også mere sikret at der ikke kommer fejl i dine fakturaer når du laver dem online.

Fakturaservice.dk er en online fakturaportal hvor du kan scanne, sende og administrere dine fakturaer på en nem og enkel måde der vil give dig er bedre overblik over dine fakturaer.

Fakturaservice tilbyder flere forskellige måder at sende dine fakturaer på.

Du kan sende og modtage EAN-fakturaer direkte fra din browser. Du kan dine fakturaer som pdf-filer via e-mail du kan også scanne din faktura og den vil inden for 3 dage være omdannet og sendt af sted til din modtager. Som det sidste tilbyder fakturaservice også at printe og sende dine fakturaer så du ikke behøver at tænke på frimærker og andet hvis din faktura skal ud til don modtager som post.

Du kan enten bruge nogle simple formularer eller importere fakturaer direkte fra jeres økonomisystem.

Der er på fakturaservice.dk også gode muligheder for at benytte autoudfyld så du endnu hurtigere kan lave dine fakturaer. Fakturaservice er en ren online-tjeneste og du kan derfor åbne dine fakturaer uanset hvor du er da det er tilgængeligt på både tablet, smartphone og selvfølgelig computer.

Det er gratis at oprette en konto på fakturaservice.dk og der er derefter et fast beløb pr. faktura. Der er ingen skjulte gebyrer såsom oprettelsesgebyr eller abonnementsgebyr.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *