Få flere penge til at investere for

Det er sådan, at du sikkert gerne vil have flere penge at investere for, men da du måske ikke kan øge din indtægt, kan du i stedet vælge at fokusere på at spare penge. Her giver det mening at kigge på alle dine store udgifter som f.eks. realkreditlån.

Her får du nogle helt simple råd til, hvordan du kommer til at spare penge og hvordan du skal bruge disse penge.

Find besparelser

Det første, du skal gøre, er at finde besparelser i dit budget. For de fleste vedkommende giver det ikke meget mening at ændre forsikringer osv, da der sjældent er de vilde penge at spare. I stedet bør du kigge mod dit realkreditlån, for her er der stort set altid nogle penge at spare.

Hvis du skal til at købe et hjem, bør du finde det realkreditlån, som er billigst, så du ikke kommer til at bruge en masse unødvendige penge. For at gøre det skal du blot kigge på denne hjemmeside. Her har de samlet alle realkreditlån, så du hurtigt og let kan sammenligne dem alle sammen. Du finder helt sikkert ikke et andet punkt, hvor du kan spare så mange penge som på dine lån.

Cut ned på dit forbrug

Herefter er det en god idé at opdele alle sine forbrugsudgifter i kategorier, så du hurtigt kan se, hvad du bruger dine penge på. Ofte tænker vi ikke over, hvad vi bruger vores penge på, og derfor har vi en tendens til at bruge langt flere penge, end vi lige regner med.

Når du har opdelt det hele i kategorier, kan du hurtigt se, at du bør spare penge i en række kategorier. Her kan det være, at du kan spare 1000 kr. om måneden på mad, eller fordi du går meget ud.

Lad være med at øge dit forbrug

Når du nu sparer disse penge, er det vigtigt, at du ikke bare bruger pengene på noget andet. Du får ikke noget ud af at spare på dit realkreditlån, hvis du blot går ud og bruger pengene på noget andet.

I stedet skal du investere disse penge og behandle dem som om, at det er penge, som du slet ikke har adgang til. På den måde kan du begynde at investere dine penge i aktier, og når du gør det hvert eneste år de næste ti år, så bliver du langsomt rigere og rigere.

Den dag du går på pension, kommer du til at have en formue, fordi du har sparet så mange penge op, selvom det ikke har gjort nogen forskel for dine leveomkostninger. Hver gang du får en lønforhøjelse, bør du også sætte penge af til at investere dem i noget, så du på den måde vænner dig til, at du skal blive rigere.