Få hurtigere solgt din bolig med disse smarte tricks

I nogle steder af landet kan det være en udfordring at få solgt sin bolig. Vi har samlet et par tricks til, hvordan du gør din bolig helt klar til fremvisningerne.

En anstændig og stilren atmosfære er nøglen

Når folk træder ind i dit hjem, skal de få en ”waow” følelse. Det er ikke helt nok med en støvekost rundt i hjørnerne og en klud hen over bordene inden fremvisningen. Skal du have huset solgt, må du investere lidt tid og penge for at få det solgt til prisen du ønsker.

Et godt sted at starte, er ved at gennemgå huset for rod og ting der ikke bør ligge fremme. Huset skal være pænt og anstændigt. Du bør gøre hovedrengøring inden hver fremvisning, som om at du fik Dronningen på besøg. Det er yderst vigtigt, at de nye købere skal kunne føle sig hjemme og føle sig trygge.

Det kan også have en positiv effekt at stille lidt snacks frem til dem, så de kan have lidt i munden i mens de betragter din bolig.

Er dine møbler gamle, slidte eller de bare ikke passer ind, bør du overveje at investere i nogle nye møbler tæpper og sengetøj, som er synligt for køberne. Denne investering har du jo mulighed for at tage med til dit nye hus, når dit nuværende hus er solgt. Vi har et par råd til, hvad du kan gøre ved det. Mange mennesker lever lidt i en drømmeverden, når de skal til fremvisning. De forstiller sig nærmest hele deres liv i det pågældende hus.

Derfor må du gerne lege lidt med på legen ved at købe nogle nye smarte ting, som vil passe til din indretning. Vi vil anbefale nogle Georg Jensen Damask produkter, da mange har tildens til at falde på halen over disse flotte unikke produkter og blive inspireret af din indretning. Du kan selv få lov til at blive inspireret og blive draget ind i deres produkter hos Georg Jensen Damask.

Glade mennesker har en tildens til at købe mere

Denne sætning har du muligvis hørt før, men det er stadig så sandt som det er sagt. Det er bevist, at glade mennesker har en tildens til at købe mere.

Det kan du ligeså godt begynde at udnytte til din boligfremvisning. Det kan være en god idé at påvirke folks sanser, som gør at de har noget at forbinde dit hus med. Du kan for eksempel overveje at sætte noget stile lounge-, jazz eller bossanova musik på, som kan køre i baggrunden under fremvisningen. På den måde skaber du allerede relationer hos køberne om netop dit hus.

Når du nu allerede er i gang, kan du koge noget vand med lidt vanilje ekstrakt eller anden fortrukken duft, som skaber en dejlig atmosfære, som køberne også vil blive påvirket af.

Dit job er at feje benene væk under dem. Det er ikke altid ejendomsmægleren der kan det, da hans job er at sælge, hvad du har. Derfor kan du ligeså godt gøre det nemmere for ham, fordi du allerede har fanget købernes opmærksomhed, så ejendomsmægleren bare skal køre den helt hjem, når køberne er blevet betaget og forelsket i dit hus.