Gør bogføringen nemmere med et regnskabssystem

Begynder bogføringen at tage for meget af den brugbare tid i virksomheden og er det ved at hænge medarbejderne ud af halsen? Med et bogføringssystem bliver det langt nemmere at bogføre hurtigt og effektivt. Det betyder også mere tid til andre vigtige opgaver. Systemet kommer i forskellige udgaver, og du kan læse mere om dem her.

Alt eller intet arbejde

Det lyder måske for godt til at være sandt, men du kan faktisk få et abonnement på et regnskabssystem, som kan lave det meste af din bogføring for dig. Det er især en god løsning for dig, som har mange andre opgaver at tage sig af. Er der tale om en hurtigtvoksende virksomhed, kan bogføringen hurtigt vokse sig til en stor opgave, med en lang række bilag og oplysninger der skal kontrolleres. Har man ikke et system der håndterer bogføringen, kan det blive meget uoverskueligt på den lange bane. Her kan en Meneto bogholder være en god hjælp, da du her får lavet arbejdet, altså bogføringen, for dig. Vil du gerne have systemet, men også selv lave bogføringen, er der også råd for dette, og her finder du også en række muligheder.

Forskellige løsninger, alt efter behov

Du kan få abonnementer til regnskabssystemer, alt efter dine behov. Vil du gerne have at andre overtager de største bogføringsopgaver og have det gennemtjekket af en revisor, så kan du bruge Meneto som bogholdersystem.        Dette abonnement får du til en fast, personlig pris. Prisen er personlig, da det kommer an på hvor meget virksomheden omsætter for årligt. Du kan beregne prisen, og se om det er til at betale. Hvis du gerne vil lave bogføringen selv, kan du vælge mellem flere abonnementer. Der findes gratis versioner, hvor du får en del af de basale funktioner til at kunne bogføre. Der findes også en række ekstra tilføjelser, som du kan få, hvis du opgraderer til en større pakker. Her skal du så til at betale et fast beløb.

Ikke en større investering

Med disse forskellige former for abonnementer, er der tale om et fast månedligt beløb, medmindre man går med den gratis version. Derfor skal du ikke bekymre dig om at skulle investere et større beløb, på et system du måske ikke kender så godt. Du kan også vælge at prøve de forskellige versioner, inden du tegner et abonnement, så du ved hvad du skriver dig op til.