Støt de danske virksomheder her i Corona epidemien

Det er ingen hemmelig at virksomhederne kæmper for at overleve verden over. Det gælder bestemt også de danske virksomheder. Specielt de mindre eller de nye virksomheder har det ekstra hårdt i denne uvisse tid. 

Derfor bør du støtte den danske og økonomi og de danske virksomheder. Læs her hvordan du blandet andet kan gøre det.

Hvilke typer virksomheder er hårdest ramt af Corona? 

Utrolig mange virksomheder og hele brancher er yderst hårdt ramt af Corona epidemien. Danmark har været lukket helt ned af flere omgange. I det perioder er det mange virksomheder der slet ingen indtjening har. 

Tag for eksempel bare alle tøjbutikkerne og alle dem der yder personlig pleje. De tjener absolut ingen penge når Danmark er lukket ned. Her er det yderst nødvendigt at kunne sælge sine vare online. Det er desværre ikke alle brancher der kan det. Der er flere eksempler på brancher, der ikke har mulighed for, at tjene penge online. En af de brancher er eventbranchen. 

Hvorfor eventbranchen er så hårdt ramt efter Corona epidemien indtog Danmark 

Særligt eventbranchen er meget hårdt ramt af Corona Epidemien i Danmark. Det er blandt andet af de brancher, der har været udsat lige fra at Corona første gang kom til Danmark. Alle årets festivaler og store sociale arrangementer har været aflyst, hvor mange andre brancher har kunne åbne op i sommers og den største del af efteråret. 

Så hvor andre brancher og virksomheder har haft perioder med salg og indtjening, så har eventbranchen været lukket helt ned siden marts 2020. Derfor har denne epidemi været særlig hård ved denne branche. 

Hvad du som person eller virksomhed kan gøre for at støtte eventbranchen

Hvis du allerede nu ved, at i vil planlægge en stor julefrokost eller juletræsfest i din virksomhed til julen i 2021, hvor Corona forhåbentligt ikke hærger i Danmark længere, så lad et eventbureau klare opgaven. På den måde, kan de se frem til, at tjene penge igen i 2021. 

Hvis du skal holde en stor firmafest i løbet af sommeren i København så kan Grunk Event virkelig trylle magien frem til dit arrangement. Ligesom man køber take away for at hjælpe restaurationsbranchen, så book eventbureauer til at arrangerer dine fester i løbet af 2021. Udover at du støtter en branche, der virkelig trænger til lidt medvind, så får du også et fantastisk arrangement uden, at du selv skal røre en finger.