Er du den nye bogholder?

Har du flair for tal og kunne du godt tænke dig at arbejde i en virksomheds regnskabsafdeling?

Så er titlen som bogholder et godt sted at starte. Som bogholder sidder du med hænderne helt nede i virksomhedens daglige drift og sørger for, der bliver betalt fakturaer til kreditorer, betalt løn til medarbejderne, moms til staten og så videre.

Som bogholder har du et ansvar, et arbejde der kræver overblik og gode jobmuligheder. Du kan finde arbejde i en større virksomhed, men ønsker du at starte som selvstændig og få den ultimative frihed og fleksibilitet, der her følger med, kan du også gøre det. Små virksomheder har, ligesom store virksomheder, brug for en trofast bogholder til at klare virksomhedens løbende bogføring. De har bare ikke brug for en bogholder på fuld tid. Du kan komme ind med et par timer hver uge og sørge for at alt spiller som det skal.

Bliv uddannet som ledig

kursus i regnskab fra bigum co

Hvis du lige nu er ledig – eller i øvrigt opfylder kravene til at få støtte til voksenuddannelse (SVU-støtte) – har du mulighed for gratis at komme på et kursus i bogholderi og regnskab fra kursusvirksomheden Bigum & Co.

På kurset kommer du igennem en række nødvendige discipliner, hvis du vil være en dygtig og værdsat del af virksomhedens økonomiafdeling med opgaver som:

  • Afstemning af kreditorer og debitorer
  • Almindelig bogføring i programmer som C5 og NAV
  • Udbetaling af løn med DANløn og Bluegarden
  • Samt den løbende kommunikation og afstemning med de relevante myndigheder

Hvis du ikke får støtte har du mulighed for at tage på kurset til et gebyr på ca. 22.000 kroner.

Privatøkonomisk rådgivning

Som bogholder er det oplagt for dig på et tidspunkt at rykke videre til rådgivning enten til virksomheder eller slet og ret som privatøkonomisk rådgiver.

Som privatøkonomisk rådgiver sørger du for at pensionen er investeret ordentligt, at boliglånene er planlagt til at give den mindste rentebetaling, at aktiver er investeret fornuftigt og at forsikringerne ikke koster mere, end de burde.

Du går i det hele taget ind og optimerer din klients daglige økonomi for at sikre flere penge enten til at betale lån af eller til at gøre hverdagen end smule sjovere. Penge gør som bekendt ikke en lykkelig – men de hjælper på det.