Klag over SKAT – det kan betale sig

SKAT har ikke altid ret i sine afgørelser.

Har du fået en afgørelse fra SKAT, har du inden for 3 måneder mulighed for at klage over denne til det såkaldte Skatteankenævn.

I Skatteankenævnet bliver din sag taget op igen ved uafhængige dommere – det er lidt ligesom en retssag, hvor du er imod SKAT og der skal findes en løsning.

Du har mulighed for at anlægge denne klage til Skatteankenævnet uden en advokat – men vi anbefaler klart her på siden brugen af en advokat for at maksimere chancen for at få dine penge igen fra SKAT.

Især fordi, at staten betaler 100 % af regningen til advokaten, hvis du rent faktisk går hen og vinder sagen. Og selvom du taber går staten alligevel ind og betaler 50 % af regningen. At staten gør dette, er fordi, man som dansker skal have mulighed for at påklage offentlige SKAT’s afgørelse uden, at det sker med personlig ruin som følge.

Det kan derfor sagtens betale sig at klage til SKAT.

Har du en afgørelse, der er under 3 måneder gammel og som du ønsker at klage over, kan du finde en skatteadvokat til at bistå dig enten på Find-Skatteadvokat.dk eller JUF.dk.

Begge sider sidder med et netværk af skatteadvokater og revisorer – du får et par tilbud og skal blot vælge det, der passer dig bedst.

På den måde er du hurtigt videre og du kan nemt få en gratis vurdering af, om du faktisk har en sag mod SKAT, eller om du blot bør lade den ligge og prøve at tjene nogle nye penge i stedet.

sølv og guld i mønter

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *